Kredyt w Netgiro.is

Dyskusja w 'Szukam pomocy...' rozpoczęta przez użytkownika Diasel, 11 Grudzień 2017.

  1. Diasel

    Diasel Nowy użytkownik

    Dołączył:
    17 Wrzesień 2016
    Wiadomości:
    8
    Docenione treści:
    2
    Witam . Chciałabym wziąść kredyt jak to działa .
     
    #1
  2. T.S.

    T.S. Administrator
    Iceland News Forum

    Dołączył:
    11 Kwiecień 2013
    Wiadomości:
    117
    Docenione treści:
    38
    Cześć,
    chcesz coś kupić w sklepie? Czy chcesz dostać pieniądze na konto? To dwie różne rzeczy. Netgiró "daje" tylko na zakup towarów, a jak chcesz pieniążki, to "firma córka" od Netgiró, https://aktiva.is
     
    #2
    Diasel lubi to.
  3. Diasel

    Diasel Nowy użytkownik

    Dołączył:
    17 Wrzesień 2016
    Wiadomości:
    8
    Docenione treści:
    2
    Dziękuje bardzo .
     
    #3
    T.S. lubi to.
  4. Diasel

    Diasel Nowy użytkownik

    Dołączył:
    17 Wrzesień 2016
    Wiadomości:
    8
    Docenione treści:
    2
    Witam . Gdzie mogę zarejestrować nr tel zeby był przypisany do kenitala bo bez tego tutaj nieda się wziąść kredytu https://aktiva.is/
     
    #4
  5. T.S.

    T.S. Administrator
    Iceland News Forum

    Dołączył:
    11 Kwiecień 2013
    Wiadomości:
    117
    Docenione treści:
    38
    Aby to zrobić, musisz mieć odpowiednią kartę sim, wymienić możesz ją na miejscu u swojego operatora.
     
    #5
    Diasel lubi to.
  6. Diasel

    Diasel Nowy użytkownik

    Dołączył:
    17 Wrzesień 2016
    Wiadomości:
    8
    Docenione treści:
    2
    o jaką konkretnie kartę sim chodzi bo nie bardzo rozumnię .
     
    #6
  7. T.S.

    T.S. Administrator
    Iceland News Forum

    Dołączył:
    11 Kwiecień 2013
    Wiadomości:
    117
    Docenione treści:
    38
    W telefonie :)
     
    #7
    Diasel lubi to.
  8. Diasel

    Diasel Nowy użytkownik

    Dołączył:
    17 Wrzesień 2016
    Wiadomości:
    8
    Docenione treści:
    2
    Dziękuje bardzo .
     
    #8
    T.S. lubi to.
  9. T.S.

    T.S. Administrator
    Iceland News Forum

    Dołączył:
    11 Kwiecień 2013
    Wiadomości:
    117
    Docenione treści:
    38
  10. Diasel

    Diasel Nowy użytkownik

    Dołączył:
    17 Wrzesień 2016
    Wiadomości:
    8
    Docenione treści:
    2
    Witam . Byłem dzisiaj wymienić kartę dostałem nową i została zarejestrowana
    • Símanúmer (Rafræn skilríki) i dalej lipa . Potrzebuje pieniądze na kaucje na mieszkanie w banku mi niechcą dać mam stałą prace .To mi się wyświetla
      Símanúmer ekki skráð með Rafrænt skilríki.
     
    #10
  11. T.S.

    T.S. Administrator
    Iceland News Forum

    Dołączył:
    11 Kwiecień 2013
    Wiadomości:
    117
    Docenione treści:
    38
    Wymiana karty to nie wszystko, chyba trzeba aktywować, już nie pamiętam ponieważ robiłem z 2 lata temu. Wszytko musisz się dowiedzieć u swojego operatora.
    A gdzie masz kartę?
     
    #11
    Diasel lubi to.
  12. Diasel

    Diasel Nowy użytkownik

    Dołączył:
    17 Wrzesień 2016
    Wiadomości:
    8
    Docenione treści:
    2
    nova.is wytłumaczyłem ze chce Símanúmer Rafræn skilríki wymnienił mi kartę tylko
     
    #12
  13. T.S.

    T.S. Administrator
    Iceland News Forum

    Dołączył:
    11 Kwiecień 2013
    Wiadomości:
    117
    Docenione treści:
    38
    Tutaj wpisujesz numer telefonu. Postępujesz zgodnie ze wskazówkami.

    https://sim.nova.is/AUDKENNING?RETURNURL=/
     
    #13
    Diasel lubi to.

Poleć tę stronę